למביאסי מבשל: שעה עם בשר 11.05.14
יוחנן למביאסי No Comments on למביאסי מבשל: שעה עם בשר 11.05.14התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- מותר להחליף פלסטר בשבת? | הלכה לשבת
- ניצחה הרוח: המסע להנצחת זכרם של יהודי אירופה בטכנולוגיה חדשנית
- עסיסי: מירי זורגר עם המתכונים לעוגת גבינה מושלמת
- לוין תקף: "הכל הפוך"; ישיבה סוערת בוועדת השרים על חוק הגיוס
- כל כך הרבה עיכובים, למי בעצם מחכים? | פינת אור החיים
תגיות
ביצים אפיות עם עגבניות
זמן הכנה 10 דקות
4 מנות
מצרכים
4 עגבניות גדולות
מלח גס פלפל גרוס
½ כוס תירס
4 ביצים
2 כפיות עירית
¼ כוס גיבינת פרמיז'אן
אופן ההכנה
1) יש לחמם את התנור ל 180 מעלות. יש לשים ניר אפיה על תבנית 30 סנטי' יש לחתוך בעזרת סכין משוננת את הראש של העגבנים סנטימטר אחת ואז ע"י כפית להוציא את הזרעים והמיץ של העגבניה. (יש להזהר שלא לפגוע בדפנות העגבניה). לשים את העגבניות על התבנית ולפזר בעדינות מלח ופלפל.
2) לחלק את התירס בין העגבניות. לערבב את הביצים והעירית מלח ופלפל בקערה בינונית ולשפוך לתוך העגבניות. לפזר את הגבינה מעל ולשים בתנור למשך 40 -45 דקות
סמווזי פירות
מנה 1
מצרכים
כוס 1 חלב סויה בטעם וניל
½ כוס אוכמניות קפוא
½ כוס קורנפלקס
1 בננה חתוכה לפרוסות
אופן ההכנה
לערבב את כל המצרכים בבלנדר למשך 31 שניות
פודינג אבוקדו ושוקולד
זמן הכנה 10 דק'
4 מנות
מצרכים
2 אבוקדו קלוף חתוך לקוביות
½ כוס אבקת קקאו
½ כוס סוכר חום
1/3 כוס חלב קוקוס
2 כפיות תמצית וניל
קורט אבקת קינמון
אופן ההכנה
לשים את כל המצרכים בבלנדר עד שיעשה סמיך לצקת לקערות קטנות להגשה ולשים במקרר למשך 30 דקות.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.